Super Shorteu i Fundvitit- Big Market

E hënë, 13.11.2017

FILLOI:
BIG MARKET_TV_SPOT_15_SEC

Nxitoni te beheni fituesi i madh me big market dhe te gezoni me familjen kete fundvit, sepse big market deri ne 31 dhjetor per cdo blerje prej 4900 leke ju ben fitues te super dhuratave te medha:
7 makina hyundai

10 cmime nga 100,000 leke te reja

10 cmime nga 1 vit blerje ne big market

10 iphone x

Shorteu do te hidhet LIVE ne Studion e XING me Ermalin ne TV KLAN, ne 6 Janar ora 21:30
Per te gjithe Klientet tane qe do duan te jene LIVE per te ndjekur Shorteun e Big Market, mund te aplikoni ne nje nga format elektronike:

1) bigmarketofficial1@gmail.com

2) ne inboxin e faqes zyrtare facebook “big market.”

3) OSE ne 069 70 76 025

Nxitoni sepse me big market bejme blerje fantastike dhe shperblehemi me superdhurata.
SEPSE Big Market , Di cfare zgjedh!

 

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al