Produktet


Në marketet tona tregtohen më shumë se 30, 000 artikuj të ndryshëm ekskluziv në 85 supermarkete që plotësojnë më së miri të gjitha nevojat e çdo familjeje.

Qëllimi ynë është që t’ju ofrojmë klientëve tanë shijen shqiptare, ballkanase dhe europiane me cilësinë më të lartë dhe çmimin më të ulët, artikuj gjithmonë të rinj e me vlera e shumëllojshmëri pa fund duke ofruar në të gjitha supermarketet tona kategoritë si:

  1. Produkte Ushqimore
  2. Pije dhe lëngje
  3. Produkte te fresketa të paketuara vendase dhe ndërkombetare
  4. Produkte BIO 100% 
  5. Produkte Pa Gluten për kategori specifike nevojash
  6. Produkte nën markën”BIG MARKET” 
  7. Higjena e shtëpisë: Detergjente lares të nje game të gjërë Markash pluhur ose lëng.
  8. Produkte Kozmetike dhe higjene personale
  9. Elektronike dhe Elektroshtepiake
  10. Tekstile dhe veshmbathje

Në thelb të të gjithë supermarketeve nën markën Big Market qëndron kënaqësia afatgjatë e konsumatorëve.

 

embelsira brumera produkte-big konserva mishra-dhe-te-ngrira bulmet pije-dhe-verera lengje-frutash

 

 

ushqime

detergjente

higjena_personale

 

fletepalosja-per-panairin-e-femijeve

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al