Ofertat tona


Superfertat e Festave te Fundvitit nga Big Market 22-31 Dhjetor 2017

Superfertat e Festave te Nentorit nga Big Market 25 Nentor-3 Dhjetor 2017

Superofertat e Kurban Bajramit: 30 Gusht – 4 Shtator  2017

Superofertat e Pashkeve ne Big Market 14-20 Prill 2017

 

Superofertat e Bajramit ne Big Market  8-14 Shtator

Superofertat e Shkurit ne Big Market

Superofertat e Nentorit ne  Big Market 26-4 Dhjetor 

Superofertat e Kurban Bajramit 08-14 Shtator

 

 Big Market OFERTA- 2-7 KORRIK – GEZUAR BAJRAMIN E MADH

 

Ofertat Javore Big Market |11 – 15 Qershor

Superofertat e  Qershorit ne Big Market  11-15 

Fito dhe ti me ofertat e Kampionatit EUROPIAN 2016.

Ofertat Javore Big Market |11 – 15 Maj

Ofertat Javore Big Market |30Prill – 4 Maj

 
 
 

Ofertat Javore Big Market |22-27Prill

 

 

Super Oferta Big Market | 25-30 Mars, 2016

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

 

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al