Misioni & Vizioni


Misioni

Plotesimi i të gjitha kërkesave dhe nevojave te familjeve shqiptare më artikujt, cilësinë, shumëllojshmërinë, çmimet më të mirat dhe ofrimit të një shërbimi të kulturuar për klientët tanë.

Vizioni

Të jemi lider i tregut ushqimor shqiptar duke synuar të behemi pjestari më i ri i çdo familjeje shqiptare.

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al