Festa e Fundvitit gjen Big Market me 100 supermarkete ne Shqiperi…..

E martë, 19.12.2017

Ne 16 Dhjetor Big Market festoi fundvitin me 100 Supemarkete dhe tashme me nje staf prej 1300 punonjesish ne gjithe Shqiperine.

Pershendetja e Big Market per te gjithe klientet e Big Market per te gjithe Shqiptaret u transmetua live ne Report TV!

 

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al