Big Market dhuron 10 bursa studimi per studentet me te mire!

E shtunë, 17.9.2016

BIG MARKET DHURON 10 BURSA STUDIMI PER STUDENTET ME TE MIRE

Studentet me rezultate te larta tashme mund te fitojne Burse studimi nga Big market dhe te mbeshteten ne pamundesi per te vazhduar studimet e tyre. Jemi te lumtur te mbeshtesim 10 studentet fitues:

b

FAZA E DYTE E APLIKIMIT: 20 Tetor 2016

Shkarkoni formularin e aplikimit dhe ridergojeni ne hr@bigmarket.al 

Formulari i Aplikimit 

faza-2-bursat

Formulari i Aplikimit 

___________________________________________________

 

FAZA E PARE E APLIKIMIT : 30 Shtator 2016

Shkarkoni formularin e aplikimit dhe ridergojeni ne hr@bigmarket.al 

burs

Formulari i Aplikimit 

 

Shënim: Lutemi te plotësohet me korrektësi me të dhënat dhe dokumentacionet përkatëse dhe të dërgohet brënda afatit në e-mail: hr@bigmarket.al. 

Bursat vlejnë për: Fakultetin e Ekonomisë, Drejtësisë, IT, Matematikës, Agrobiznesit dhe Politikave Ekonomike, Psikologjisë,  Inxhinierisë Mekanike dhe Elektronike.

SUKSESE!

 

 

 

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al