Apliko per Karten BIG


Programi i besnikerise se klientit:
Big Market është i preokupuar me idenë e kënaqjes së klientit me anën esherbimit,  produktit, cmimit konkurrues dhe me një varg faktoresh te tjerë të ndjeshëm të konsumatorëve me qëllim të maksimizimit të besnikërisë së tyre. 
Programi i besnikerise se klientit nepermjet kartes “BIG Family” eshte hartuar pikerisht per rritjen e kenaqesise dhe marredhenies afatgjate te klienteve qe jane pjese prej vitesh te familjes Big Market te cilet gjejne veten tek produktet dhe sherbimet e Big Market. 
Behuni pjese e kartes “Big Family” dhe perfitoni:

1. Skonto ne cdo blerje 
2. Pike te mbledhura te cilat ju shperblejne ne Dhurata
3. Oferta dhe promocione te personalizuara. 

Apliko tani

Sherbimi Ndaj Klientit

Rrjeti më i madh i supermarketeve në Shqipëri ju fton ti drejtoheni Sherbimit ndaj klientit ne format tona elektronike te komunikimit si : bigmarketofficial@gmail.com si dhe inboxi i faqes zyrtare te facebookut: Big Market.

Faleminderit që zgjodhët të besoni në kompaninë tonë ndërkohë që na ndihmoni të përmirësohemi më tej duke përmbushur nevojat tuaja! #bigmarket,  di çfarë zgjedh!

stafi1-goca

 

 

Projekti – Mirdita 2016

‪#‎Bigmarket‬

Kontakt

Rr "Myslym Shyri", Nr. 00
Tiranë, Shqipëri
Web: www.bigmarket.al